Penne siciliene al forno

O reteta gustoasa si usor de preparat.

Ingredinete:

  • un piept mare de pui
  • 400 g penne
  • 6 ciuperci mari
  • 250 g mozzarella
  • 200 g smantana
  • 4 linguri bulion
  • 200 g suc de rosii
  • oregano
  • sare, piper

1. Puneti pennele la fiet in apa fierbinte cu sare si putin ulei de masline. Cand sunt gata scurgeti de apa si clatiti cu apa rece.

2. Intr-o tigaie mare puneti la prajit, in putin ulei, pieptul de pui taiat fasii subtiri.

3. Dupa 5 minute adaugati ciupercile taiate felii si lasati pana scade zeama lasata de ciuperci.

4. Adaugati smantana, bulionul, sucul de rosii, oregano, sare si piper. Amestecati usor. Mai lasati pe foc 2 minute.

5. Turnati compozitia peste penne. Asezati intr-o tava de cuptor.

6. Presarati mozzarella rasa.

7. Bagati in cuptorul preincalzit, la foc mediu, pentru 15 minute.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *